Rustpunt

Op ons terrein is er een speciaal ingericht huisje als Rustpunt voor alle fietsers en wandelaars die hier even kunnen genieten van wat eten en drinken en de mooie natuur. Ons Rustpunt is onderdeel van de landelijke stichting Rustpunt.nu
Het Rustpunt is van April tot en met Oktober elke dag van 9.00-18.00 uur geopend.
U kunt in het Rustpunt uw eigen kopje koffie, thee, siroop of soep maken en een plak ontbijtkoek kopen.
Tevens kunt u tegen betaling van € 0,50 gebruik maken van ons toilet.
Uiteraard kunt u ook uw eigen broodjes en drankjes nuttigen rondom het Rustpunt.


Naast het Rustpunt is er de mogelijkheid om uw E-bike op te laden en is er in noodgevallen ook een bandenplak set aanwezig.
Als informatiepunt verstrekken we informatie over de omgeving en de activiteiten. Vanaf onze locatie is het dan ook mogelijk om te starten en te eindigen met een mooie wandel of fietsroute.

Ingerichte Achterhuis:

Heeft u liever zin in verse koffie en thee met een lekkernij uit de streek of een frisdrankje dan kunt u in ons fijn ingerichte achterhuis terecht. Naast de lekkere koffie en thee kunt u hier ook een heerlijk ijsje kopen.
Als u met een grotere groep tijdens de fiets- of wandeltocht gebruik wilt maken van onze faciliteiten, neem dan eerst even contact met ons op. Het achterhuis is niet elke dag geopend, al proberen we er wel zoveel mogelijk te zijn. Ook voor een lunch of uitgebreid hapje kunt u bij ons op afspraak terecht.

Wij staan graag voor u klaar!

 

 

Terug naar arrangementen boek hier
Rustpunt
Rustpunt
Rustpunt
Rustpunt
Rustpunt