Rondleiding theeplantage

In de theeplantage die op de SomerWende is aangelegd, bent u van harte welkom om een rondleiding te komen volgen.

U wordt ontvangen in het achterhuis waar de unieke theebeleving start met een film. Door het gebruik van beeldmateriaal ervaart u de reis van de theeplant naar uw kopje thee. Vervolgens wordt u door de gastvrouw meegenomen naar de theeplantage waar het gehele verhaal van de groei van de theeplant op Nederlandse bodem wordt verteld. Vervolgens wordt u meegenomen naar de droogruimte om het droogproces te bekijken. In het theehuuske wordt verteld hoe er op de SomerWende met mooie producten uit het Vechtdal gewerkt wordt om zo tot unieke theesmaken te komen.

Nadat u het gehele proces heeft ervaren proeft u een pure Rheezerthee, die voor u klaar staat in de gezellig ingerichte thee-ruimte die uitkijkt over de theeplantage. Zonder enige toevoeging en puur uit de natuur. In het theehuuske kunt u heerlijk nagenieten van twee verschillende Rheezetheeën die geserveerd worden met 2 bijpassende hapjes, die speciaal uitgezocht zijn zodat ze de smaken van de thee versterken.

Beleef de bijzondere reis die de theeplant heeft afgelegd en ervaar de pure smaken van een mooie eindproduct die met zorg en aandacht van grond tot mond voor u gemaakt is.

De rondleiding is inclusief:

—-   Een korte film over de thee

—-   Rondleiding theeplantage

—-   Rondleiding droogruimte

—-   Proeven van de pure Rheezerthee

—-   Relaxen:  heerlijk achteroverleunen met twee soorten Rheezerthee van het seizoen, inclusief 2 kleine passende hapjes

Thee  is een verhaal wat slechts  geproefd moet worden

De rondleiding moet van te voren geboekt worden. Voor groepen vanaf 8 personen tot maximaal 12 personen kan er in overleg een dag gekozen worden. Sluit u liever met een kleiner gezelschap aan tijdens de vaste rondleidingen, geef dan u voorkeurstijd aan via het boekingsformulier bij opmerkingen. U ontvangt hier een bevestiging van. De rondleiding zal plaatsvinden als er minimaal 8 deelnemers zijn. Tijdsduur arrangement +/- 2 uur.

Vaste rondleidingen – Elke woensdag:
10.00 uur tot 12.00 uur
14:00 uur tot 16.00 uur

Prijs:
€ 17,50 per persoon

Extra informatie:

– Allergie- en/of dieetwensen graag ruim van te voren doorgeven via ons boekingsformulier

– Boeken kan alleen middels reserveren via boekingsformulier of telefonisch

Tip: Voor of na de rondleiding het theespel bijboeken; Verander je theeblik

 

Terug naar arrangementen boek hier
Rondleiding theeplantage
Rondleiding theeplantage
Rondleiding theeplantage
Rondleiding theeplantage
Rondleiding theeplantage
Rondleiding theeplantage
Rondleiding theeplantage
Rondleiding theeplantage
Rondleiding theeplantage