De Vechtslinger

Een zorgeloos en streekverbonden dagje uit in het Vechtdal!

Tijdens deze unieke dag uit ervaart u meerdere activiteiten op drie verschillende locaties. Op deze locaties die zorgeloos zijn ingericht kunnen de activiteiten zowel binnen als buiten gedaan worden. Dus van drempels en weersinvloeden heeft u geen hinder. Om die reden kan deze dag uit dan ook het gehele jaar door geboekt worden. Door op drie verschillende locaties passende activiteiten aan te bieden is het niet alleen heel erg afwisselend, maar komt het ook samen tot een verrassend spel voor jong en oud. Voor zorggroepen is het spel op verschillende niveaus aan te bieden zodat iedereen kan deelnemen. Kortom een geheel verzorgde dag uit waar uw groep nog lang over zal napraten.

Prijs:
€ 36,00 per persoon

Wat kunt u verwachten tijdens dit verzorgde arrangement van ongeveer 3,5 uur:

U wordt ontvangen met koffie/thee en een plak streekkoek op de eerste locatie: de SomerWende. Vervolgens krijgt u van de gastvrouw een korte inleiding en de uitleg van het spel. De groep wordt in tweeën gesplitst en gaat aan de slag met de eerste opdrachten. Tijdens een kleine koffieproeverij worden er zowel proef- als ruikopdrachten gedaan en zal er een korte film worden gedraaid waar na afloop vragen over beantwoord moeten worden. Elke team kan met de opdrachten en de vragen punten verdienen. Hoe meer punten, hoe beter het team heeft gescoord. Om extra punten te verdienen of wellicht de eer van de groep te moeten redden, krijgt elk team voor onderweg naar de tweede locatie een streekverbonden bonusopdracht mee.

U vertrekt richting de tweede locatie: Natuurmuseum Rheeze-Marke.
Ook op deze locatie wordt u ontvangen met een hapje en een drankje. Het spel wordt hier vervolgd en neemt de teams mee door het gehele museum. Door meerdere voel- en zoekopdrachten te doen, ontstaat er een leuke puzzeltocht waar elk team haar punten kan verdienen. Elk team ontvangt wederom een streekverbonden bonusopdracht voor onderweg naar de volgende locatie.

De route gaat verder naar de derde locatie: Aspergeboerderij Het Nijenhuis.
Op deze locatie wordt het laatste deel van het spel gespeeld. Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken en iets lekkers te gaan maken. Door het bekijken van een film en het beantwoorden van vragen, kan elk team hier ook weer punten verdienen. Hier worden ook de winnaars bekend gemaakt. De groep met de meeste punten van alle drie de locaties samen wint naast de eer van de dag, ook een leuke prijs als aandenken aan deze gezellige dag uit.
Mochten beide teams evenveel punten behaald hebben, dan wordt de snelheid van elk team meegenomen in het aanwijzen van het winnende team. Nieuwsgierig geworden naar dit gezellige teamuitje? Neem contact met ons op via vechtslinger@somerwende.nl of via 0651222337

U bent van harte welkom tijdens het zorgeloos en streekverbonden dagje uit; De Vechtslinger!

Dit arrangement is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van de provincie Overijssel.

 

Terug naar arrangementen boek hier
De Vechtslinger
De Vechtslinger
De Vechtslinger
De Vechtslinger
De Vechtslinger
De Vechtslinger
De Vechtslinger