SomerWende
koffie en thee
Image is not available
SomerWende
Activiteiten
Image is not available
SomerWende
Genieten
Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider

Gastenboek

Schrijf een nieuwe bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen bewaren we het IP adres: 18.206.187.81.
Het is mogelijk dat het bericht alleen zichtbaar word het gastenboek nadat we het goedgekeurd hebben.
We hebben het recht om het bericht te bewerken, te verwijderen, of inzendingen niet te publiceren.
8 berichten.
Trijntje heeft geschreven op augustus 20, 2019 om 7:53 pm:
Wat zijn jullie gastvrij en we hebben genoten van jullie nieuwe overkapping
't Vlierhuis heeft geschreven op februari 19, 2019 om 11:47 am:
Onlangs hebben een aantal dames van 't Vlierhuis en begeleiders het uitstapje "De Vechtdalslinger" ervaren. Wat een gastvrij ontvangst en wat een leuk programma! Koffie proeven in een prachtige omgeving, zowel binnen als buiten, opgezette dieren bezichtigen bij het natuurmuseum de Rheezer-marke van vogeltjes tot herten en daarna zelfs nog taartjes gebakken bij asperge boerderij Nijenhuis! De dames hebben een prachtige middag gehad. Zeer geschikt uitstapje voor kleinere groepjes bewoners van zorginstellingen, bewoners stonden echt centraal deze middag.
Gerrie heeft geschreven op november 8, 2017 om 3:57 pm:
Wij hebben zaterdag met 8 personen een geweldige dag bij jullie gehad! Eerst met Tuk Tuk' s door de mooie omgeving gereden. Het was bijzonder om ons op deze manier te verplaatsen. Daarna een hele leerzame, leuke en lekkere koffieproeverij gehad. Wilma heel erg bedankt voor deze beleving op jullie sfeervolle locatie! De SomerWend is een echte aanrader!!! Dank jullie wel allemaal van een vriendengroep uit Vierlingsbeek.
Gert heeft geschreven op maart 25, 2017 om 5:53 pm:
Vandaag even bij De Somerwende geweest tijdens de opendag...wat een geweldig mooi bedrijf/plek hebben jullie gekregen...!! Een heerlijke koffie en theeproeverij gehad...TOP...: Ook kun je daar terecht voor een Tuk Tuk tour en of Creatieve workshops... Natasja, Mark & Kids...Wilma & Henk ontzettend veel succes gewenst...!!!
Jan en Ina Aaftink heeft geschreven op maart 19, 2017 om 2:09 pm:
Wilma en Natasja veel succes met jullie nieuwe onderneming Somerwende.Het is een mooie duidelijke site.En ook een mooie omgeving daar.Helaas kunnen we niet op de open dag komen,werk en een school re√ľnie.Groetjes vanuit Holten.
Pieter en Gerrie heeft geschreven op maart 16, 2017 om 7:31 pm:
Het ziet er allemaal heel mooi uit! We wensen jullie heel veel succes toe met SomerWende!! En...hopen er zeker een keer gebruik van te maken.
Jeanet Saaltink heeft geschreven op maart 15, 2017 om 7:38 pm:
Wilma, de website ziet er schitterend uit.....we wensen je dan ook heel veel succes en komen zeker regelmatig een bakkie bij je doen. liefs Jeanet.
Familie Martin heeft geschreven op maart 12, 2017 om 7:57 pm:
Lieve Wilma, Wat ziet je site er prachtig uit. Wij wensen jou ontzettend veel plezier met het geven van de koffie- en theeproeverijen. Groeten familie Martin
Share This