Lancering nieuw arrangement; de Vechtslinger

21 maart 2019:
Afgelopen woensdag 20 Maart is ons streekverbonden arrangement; de Vechtslinger, gelanceerd!

Het nieuwe dagje uit in het Vechtdal dat drempelloos gezellig is. Een dagje uit voor jong en oud waar meerdere activiteiten samen komen in de vorm van een spel. Dit nieuwe arrangement word door drie enthousiaste ondernemers verzorgt op onze eigen locaties, met elk een eigen gezicht en specialiteit. Net als de vecht zijn wij als een slinger aan elkaar verbonden door het spelelement. Het spel wordt op drie niveaus aangeboden, dus iedereen kan meedoen.

Het arrangement begint op de SomerWende waar alles in het teken staat van de koffieproeverij. De zintuigen worden hier als eerst op de proef gesteld. Het spel word vervolgd bij het Natuurmuseum de Rheezer-Marke. Daar kan zowel binnen als buiten genoten worden van de Rheeze natuur met haar dieren. Het eindspel word gespeeld bij aspergeboerderij het Nijenhuis. Hier gaat u aan de slag met de heerlijke streekprodukten; de asperges en/of de aardbeien.

Een dag vol belevingen, maar bovenal drempelloos gezellig!

Doordat de drie plekken ook binnen locaties hebben, kan dit dagje uit het gehele jaar door geboekt worden. Ook zijn alle drie de locaties drempelloos ingericht en daarmee dus rolstoeltoegankelijk. Nieuwsgierig geworden, kijk dan snel op www.somerwende.nl/vechtslinger

Boeken kan via de website, via de mail vechtslinger@somerwende.nl of telefonisch 0651222337.
Voor folders en verdere informatie kunt u terecht op alle drie locaties in Rheeze.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *