Main Slide
SomerWende
koffie en thee
Image is not available
Main Slide - copy
SomerWende
Activiteiten
Image is not available
slide2
SomerWende
Genieten
Image is not available
previous arrow
next arrow

Overige activiteiten op onze locatie

Workshops
Tuk Tuk verhuur
Vechtdal Chopper verhuur
Kano verhuur

Workshops
Een creatieve workshop volgen, heerlijk bijkletsen met koffie/thee en wat lekkers en dat alles in de sfeervol ingerichte workshopruimte van Deco & Events. Tijdens de verschillende workshops zijn er vele technieken die voorbij komen. U gaat houtbranden bij de workshop steigerhout of tapasplank maken. U leert het knippen en leggen van tegels tijdens de workshop mozaïeken en de oude ambachten van kaarsen dompelen, gieten of rollen komen naar voren tijdens de workshop kaarsen maken. Ook kunt u zich laten inspireren tijdens de verschillende seizoensarrangementen zoals het vriendinnen arrangement. Wat er ook wordt gemaakt, gezelligheid en genieten zullen centraal staan bij elke workshop of activiteit. Voor meer informatie en boeken lees hier.

Tuk Tuk verhuur
In een Tuk Tuk rondom Rheeze of Hardenberg touren!
Onze Thaise Tuk Tuk is een uniek overdekt vervoersmiddel die van uw dagje uit een bijzondere belevenis maakt. Zowel met zon als regen, onze Tuk Tuk’s kunnen ertegen. Of u nou gaat rondtukken of één van de arrangementen boekt, het zal u aan plezier in ieder geval niet ontbreken. Voor meer informatie en boeken lees hier.

Vechtdal Chopper verhuur
Heerlijk cruisen op onze Vechtdal Choppers door de prachtige natuur!
Onze Vechtdal Chopper is een elektrisch en stoer vervoersmiddel waarmee u op een duurzame manier de prachtige omgeving van het Vechtdal ontdekt. U kunt een korte of een lange Chopper route kiezen of de route combineren met verschillende leuke activiteiten onderweg. Voor meer informatie en boeken lees hier.

Kano verhuur
Vanaf april tot en met oktober ligt de steiger in de Vecht die op loopafstand van onze locatie te bereiken is. U kunt een kano bij ons ophalen en hiermee een mooie route over de Vecht afleggen.
U kunt kiezen uit twee verschillende routes waarbij u ongeveer 2 uur onderweg bent. U betaald € 15,00 per kano. Voor meer informatie belt u 0523237952 of 0651222337

Share This