Nieuw in 2020: De Rheezer-thee

Nieuw dit jaar zijn de ontwikkelingen omtrent de thee van onze eigen theeplantage. We hebben in 2018 de theeplantage aangelegd waarvan we nu in 2020 de eerste theeblaadjes kunnen plukken. Het aankomende jaar zal dan ook in het teken staan van het ontwikkelen van onze eigen Rheezer-thee. De Rheezer-thee zal een mooie toevoeging zijn op de bestaande theeproeverijen, High Tea`s en workshops maar ook de mogelijkheid bieden om nieuwe arrangementen te ontwikkelen.


Na drie jaar kunnen we zeggen dat onze proefplantage is gelukt. De eerste theeplanten hebben de winters in Nederland overleefd. We gaan vanaf nu een begin maken met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten omtrent de theeplantage. Door het geven van rondleidingen en workshops kunnen we iedereen kennis laten maken met onze theeplantage en de theesmaken laten ervaren.
In de zomer is er de mogelijkheid om gedurende een paar weken onze thee te plukken en deze te verwerken tot een lekkere streekthee. We zullen in de loop van dit jaar het bijpassende programma via Facebook en deze nieuwspagina naar buiten brengen.
Wilt u alvast meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Theeplantage Rheeze 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *