SomerWende
koffie en thee
Image is not available
SomerWende
koffie en thee
Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider

SomerWende Nieuws


Op de hoogte blijven van alle acties en aanbiedingen schrijf u dan hier in:


 

Zomerseizoen op de SomerWende 2019

10-10-2019:

Wat een geweldig Zomerseizoen waar veel mensen hebben genoten van de koffie, thee, activiteiten en de omgeving op de SomerWende. Of u nou met een groep één van onze activiteiten komt doen of gewoon een kopje koffie, thee met iets lekkers komt halen, we staan graag voor u klaar. Voor nu genieten we nog even na met een aantal leuke foto`s die gestuurd of gemaakt zijn:


Bruidspaar op de SomerWende

Bruidspaar 20 september 2019:

Onze locatie is een idyllische plek om belangrijke momenten vast te leggen. Dit prachtige bruidspaar heeft met familie en vrienden de bruidstaart op de SomerWende aangesneden. Een stralende dag waar we met veel plezier op terugkijken.

Voor meer informatie over deze mogelijkheid, neem gerust even contact met ons op.

 


De Vechtslinger

22 maart 2019:
De krant heeft een prachtig stuk geschreven over ons nieuwe arrangement:


Lancering nieuw arrangement; de Vechtslinger

21 maart 2019:
Afgelopen woensdag 20 Maart is ons streekverbonden arrangement; de Vechtslinger, gelanceerd!

Het nieuwe dagje uit in het Vechtdal dat drempelloos gezellig is. Een dagje uit voor jong en oud waar meerdere activiteiten samen komen in de vorm van een spel. Dit nieuwe arrangement word door drie enthousiaste ondernemers verzorgt op onze eigen locaties, met elk een eigen gezicht en specialiteit. Net als de vecht zijn wij als een slinger aan elkaar verbonden door het spelelement. Het spel wordt op drie niveaus aangeboden, dus iedereen kan meedoen.

Het arrangement begint op de SomerWende waar alles in het teken staat van de koffieproeverij. De zintuigen worden hier als eerst op de proef gesteld. Het spel word vervolgd bij het Natuurmuseum de Rheezer-Marke. Daar kan zowel binnen als buiten genoten worden van de Rheeze natuur met haar dieren. Het eindspel word gespeeld bij aspergeboerderij het Nijenhuis. Hier gaat u aan de slag met de heerlijke streekprodukten; de asperges en/of de aardbeien.

Een dag vol belevingen, maar bovenal drempelloos gezellig!

Doordat de drie plekken ook binnen locaties hebben, kan dit dagje uit het gehele jaar door geboekt worden. Ook zijn alle drie de locaties drempelloos ingericht en daarmee dus rolstoeltoegankelijk. Nieuwsgierig geworden, kijk dan snel op www.somerwende.nl/vechtslinger

Boeken kan via de website, via de mail vechtslinger@somerwende.nl of telefonisch 0651222337.
Voor folders en verdere informatie kunt u terecht op alle drie locaties in Rheeze.Kerst 2018

Wij zien u graag weer in 2019 op de SomerWende!
Voor nu fijne feestdagen gewenst namens het gehele team…


Een gezellige update van de SomerWende:

Het was de afgelopen tijd druk en daarmee gezellig vertoeven voor mens en dier op de SomerWende. Tijdens onze activiteiten of gewoon om lekker uit te rusten bij het rustpunt. Met een lekker bakkie koffie of een verkoelend ijsje. Het was tijdens deze warme dagen dan ook heerlijk om onder de drie grote eiken te zitten.

Onder leiding van Jan en Jolanda Oosting werden er op ons land tussen de mooie veldbloemen prachtige schilderrijen gemaakt. Tijdens de koffie en theeproeverijen waren de groepen heerlijk bezig om meer van de koffie en thee te leren en daar nadien uitgebreid van te genieten. De Tuk Tuk`s reden af en aan en ook in de workshopruimte werden er mooie werken gemaakt.

Door het mooie weer kwamen er vele fietsers en wandelaars de SomerWende bezoeken, zelfs een paardenspan al vroeg in de ochtend op 1 van de warme Zomerdagen. Iedereen heeft op zijn of haar manier genoten van alles wat er op de SomerWende te doen is. Hieronder een korte foto impressie van de afgelopen weken.

Een zonnige groet van het team de SomerWende…

 

 

 


Koffieproeverij

Na een mooie start van dit seizoen waar we gezellige thee- en koffieproeverijen hebben gehad maken we ons op voor het vakantieseizoen. In het rustpunt is het heerlijk vertoeven op de zonnige dagen en de groepen voor de proeverijen kunnen ook fijn buiten afsluiten op ons terras. Net als het groepje koffieproevers van afgelopen week.

Kom ook genieten tijdens onze bijzondere arrangementen op de SomerWende…


De SomerWende is nu ook een rustpunt

3 april 2018:

Vanaf april dit jaar zijn we officieel geopend als Rustpunt.
Wij verwelkomen iedereen bij ons op het erf tijdens de openingstijden.

U kunt bij ons een koffie/theeproeverij doen, een creatieve workshop volgen, een Tuk Tuk huren of heerlijk langskomen voor een kopje koffie of thee.

Rustpunt.nl – SomerWende

 

 


Nieuw arrangement

 

In de maanden april en mei bent u op de SomerWende van harte welkom voor een speciaal vriendinnen arrangement. Kom genieten van een uniek en creatief dagje uit. Tijdens een kleine theeproeverij gaan jullie de verschillende theesoorten ontdekken om vervolgens creatief aan de slag te gaan met het maken van een dienblad. Uiteraard is er tijd om heerlijk bij te kletsen met een potje thee naar keuze inclusief 3 zoete amuse hapjes.

Een geweldige combinatie in samenwerking met Deco&Events. Lees meer over het vriendinnen arrangement

 

 


Share This